Mrożone specjały

Poznaj gamę wyrobów garmażeryjnych, głęboko mrożonych od firmy Lody JAN. To nie są zwykłe mrożonki. To staropolskie specjały zaklęte w lodzie.

Pierogi ruskie

Podsmażone na złoto lub ugotowane, z cebulką, ze śmietaną albo z barszczem... Możliwości jest wiele, ale podstawa jedna! To pierogi ruskie Jan.
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/001_Pierogi-ruskie.png
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/02_Pyzy-z-miesem.png

Pyzy z mięsem

Ziemniaczane ciasto z mięsnym nadzieniem to doskonały pomysł na niejeden obiad.

Pierogi z mięsem

Cienkie ciasto wypełnione wyrazistym w smaku mięsnym farszem to sekret smaku tych pierogów.
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/003_Pierogi-z-miesem.png
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/004_Kluski-slaskie.png

Kluski śląskie

Te pyszne ziemniaczane kuleczki można jeść same lub jako dodatek do domowego obiadu. Dzieci uwielbiają je także na słodko!

Kartacze wileńskie z mięsem

To spore pyzy o owalnym kształcie wypełnione w środku mięsnym farszem. Podane zamiast ziemniaków urozmaicą niejeden obiad.
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/005_Kartacze-wilenskie-z-miesem.png
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/006_Pierogi-z-kapusta-i-grzybami.png

Pierogi z kapustą i grzybami

Duża ilość farszu z kapusty i grzybów w cienkim cieście. Nie tylko od święta!

Pierogi z truskawkami

Wspomnienie z dzieciństwa podane na talerzu. Pierogi wypełnione pysznymi truskawkami będą smakowały obłędnie z dodatkiem śmietany i cukru.
https://www.lodyjan.pl/wp-content/uploads/2021/12/07_Pierogi-z-truskawkami.png